Cautare

3761 de rezultate pentru "popescu pepino" (2.60 secunde)
Astfel, printr-o interventie gazduita de postul public de televiziune, presedintele Traian Basescu a reusit sa puna in deruta coalitia aflata la guvernare, pe liderii acesteia si inclusiv pe primul ministru Calin Popescu Tariceanu.
Intr-un interviu acordat postului de radio Mix FM, presedintele Traian Basescu a declarat ca in eventualitatea unor alegeri anticipate, al caror partizan este in continuare, tot pe Calin Popescu Tariceanu l-ar desemna prim-ministru, dupa victoria in alegeri, avind in vedere ca din punct de vedere constitutional are dreptul sa o faca.
Demiterea lui Ionut Popescu din functia de ministru al Finantelor nu a fost bine primita nici macar de catre eventualii dusmani ai fostului demnitar.
Calin Popescu Tariceanu a tinut ieri o conferinta de presa despre masurile luate de guvern in vederea integrarii in Uniunea Europeana. ... Il stiu pe Calin Popescu Tariceanu. ... Judecindu-l pe Calin Popescu Tariceanu dupa firea sa, Traian Basescu a ramas uluit vazind ca premierul nu-si iese din sarite.
In schimb, co-presedintele Aliantei, Calin Popescu Tariceanu, a calificat gestul lui Ion Iliescu, ca fiind al unui presedinte "batrin bolsevic convins de idealurile comuniste ".
Organizatia PSD sector 1 Bucuresti ii mai da ragaz doua saptamani lui Dan Ioan Popescu pentru clarificarea pozitiei sale in partid. Dan Ioan Popescu are de ales intre demisie ori incercarea de revenire in functia de presedinte al PSD Bucuresti.
Nici Dan Ioan Popescu nu este de acord Presedintele PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a sustinut si el ca nu este de acord cu decizia politica de gratiere a lui Miron Cozma.
Premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, a demarat in tromba negocierile pentru formarea Guvernului, stabilind dupa intalnirile cu UDMR, PUR si Grupul minoritatilor nationale schita noului Executiv.
Alti fosti deputati carora li s-a oferit functia de prefect sunt Stefan Marian Popescu-Bejat (PD) in judetul Gorj, Gyongyike Bondi (UDMR) in judetul Maramures, Radu Bud (PNL) in judetul Satu Mare si Ovidiu-Virgil Draganescu (PNL) in judetul Timis.
Evenimentul care l-a adus la Constanta pe ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu - venit, potrivit gurilor rele, si din alte motive, mai putin de… veselie, asa, cum a fost, pentru Alianta, ceremonialul de investire al noului prefect - a avut cateva momente "de gratie”.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie. ... Calin Popescu-Tariceanu a spus ca nu va accepta acordarea de publicitate de stat pe criterii discretionare, pentru ca aceasta ar insemna folosirea banilor publici impotriva cetatenilor.
El l-a acuzat pe Calin Popescu Tariceanu ca s-a inteles cu Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoana, Marko Bela si Corneliu Vadim Tudor impotriva sa.
Romania Libera publica un amplu interviu cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, intitulat "In Romania nu s-au intalnit prostii cu smecherii".
Ionut Popescu „va plati“ ... El l-a mai criticat insa si pe ministrul de Finante, Ionut Popescu – ... Orban sustine ca Popescu „trebuia sa consulte PNL“ ... El chiar a precizat ca, in cazul unei remanieri guvernamentale, va fi pentru retragerea sprijinului politic lui Ionut Popescu.
Calin Popescu Tariceanu a acceptat, in cele din urma, organizarea alegerilor anticipate, dupa admiterea de catre Curtea Constitutionala a contestatiilor la legile proprietatii si justitiei, pentru care guvernul si-a asumat raspunderea in parlament. Dupa o discutie cu presedintele Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu a decis sa-si dea demisia.
Calin Popescu Tariceanu a acceptat, in cele din urma, organizarea alegerilor anticipate, dupa admiterea de catre Curtea Constitutionala a contestatiilor la legile proprietatii si justitiei, pentru care guvernul si-a asumat raspunderea in parlament. Dupa o discutie cu presedintele Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu a decis sa-si dea demisia.
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu se simte mai puternic dupa ce a renuntat la demisie si se pregateste sa faca o remaniere guvernamentala rapida. ... Apele guvernamentale nu s-au linistit cu totul dupa renuntarea la demisie a premierului Calin Popescu-Tariceanu.
Intalnirea presedintelui PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, cu liderii de filiale a durat vineri pana la miezul noptii si s-a terminat, oficial, cu un vot de incredere dat liderului liberalilor. ... In unanimitate, liderii filialelor judetene au sustinut ca presedinte al PNL trebuie sa ramana Calin Popescu-Tariceanu.
Vicepresedintele liberal, ministrul Culturii, Mona Musca, a declarat, ieri, ca va demisiona din Guvern si din conducerea PNL pentru a-si pune in acord pozitia cu votul impotriva sustinerii lui Calin Popescu Tariceanu, pe care l-a dat in Delegatia Permanenta a PNL.
google-analytics.com